Σάμος ξενοδοχεία – Ξενοδοχείο Κέρβελη

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Ο κόλπος Κέρβελη είναι μια από τις πιο ήσυχες παραλίες με ζεστά νερά, στο όμορφο νησί της Σάμου. Με θέα τα γαλάζια νερά και τα κοντινά παράλια της Τουρκίας, το “Kerveli Village Hotel” βρίσκεται σε μια πραγματικά προνομιακή θέση. Το βράδυ η θέα είναι ακόμα ποίο εντυπωσιακή και ρομαντική με το φως του φεγγαριού να πέφτει στον κόλπο και τα μικρά φώτα στα παράλια της Τουρκίας να τρεμοπαίζουν.

Πίσω από το ξενοδοχείο στους λόφους της Σάμου υπάρχουν όμορφες ορχιδέες και κυκλάμινα ενώ ο αέρας αρωματίζεται από τις μυρωδιές της ρίγανης, του χαμομηλιού και του θυμαριού.

 

Έξι κτίρια του ξενοδοχείου αναπαύονται ανάμεσα στις ελιές και τα κυπαρισσένιες σκεπαστές βεράντες, ενώ τα σκαλιά οδηγούν στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου μιας πολύ ιδιωτικής παραλίας. Με σκιερό καθιστικό και μέρη χαλάρωσης, μέσα σε κήπους με ριαντάφυλλα, βοκαμβίλιες, και εκθέματα από το παρελθόν, το ξενοδοχείο της Σάμου είναι μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Η εκπληκτική ομορφιά του κόλπου Κέρβελη και η εκπληκτική θέα του απέναντι ακρωτηρίου Trogilium (σύγχρονο Dilek Peninsula Εθνικό Πάρκο) είναι κάτι που οι επισκέπτες θα κρατήσουν για πάντα μαζί τους και ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι δεσμεύονται να επιστρέψουν.

Οι πρώτες ζεστές ακτίνες του ήλιου καλωσορίζουν μια νέα μέρα με πορτοκαλί και ροζ αποχρώσεις του μπλε ουρανού. Το γαλάζιο της θάλασσας και το πράσινο, ενός από τα πιο καταπράσινα νησιά στην Ελλάδα καθιστά την Κέρβελη έναν παράδειγμα μιας διαρκώς μεταβαλλόμενης ομορφιάς.

Η ρηχή παραλία της Κέρβελης και τα ζεστά νερά της θα ικανοποιήσουν όλους τους επισκέπτες της. Η κολύμβηση με μάσκα και αναπνευστήρα και η άφθονη σκιά που προσφέρονται στους κήπους του ξενοδοχείου συμβάλλουν σε μια χαλαρή και άνετη διαμονή. Οι νεόνυμφοι μπορούν να απολαύσουν ρομαντικές στιγμές σε σκιερές περιοχές του ξενοδοχείου καθώς και το μπαρ της πισίνας, ενώ οι οικογένειες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον παιδότοπο.

Ο ήλιος δύει πίσω από το ξενοδοχείο για να σηματοδοτήσει το τέλος μια άλλης τέλειας μέρας στη Σάμο.

Γεμίστε καλά το ποτήρι σας με κρασί της Σάμου!

Πληρφορορίες για το ξενοδοχείο

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*