θέατρο – Θέατρο Ανεμώνα -ΟΙ ΟΡΝΙΘΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

Παρακολουθήστε από σπίτι την κωμωδία ΌΡΝΙΘΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΜΩΝΑ

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΜΩΝΑ ΣΑΣ  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ-ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ- ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ YOUTUBE.

 

“ΟΙ ΌΡΝΙΘΕΣ Τ’ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ”-

 

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Αριστοφάνης είναι ένας χωρικός που εκτρέφει όρνιθες στην αυλή του και τις δωρίζει σε διάφορους πολιτικούς, κυβερνητικούς και οικονομικούς παράγοντες για να του κάνουν ρουσφέτια για χάρη των συγχωριανών του..
δεν είναι οικονομικά ή άλλα τα κίνητρά του, παρακινείται μόνο από τη μεγαλομανία του να γίνεται αρεστός στους συγχωριανούς σαν ένας άνθρωπος με υψηλές γνωριμίες και χρήσιμες διασυνδέσεις, μια ξεχωριστή προσωπικότητα της περιοχής! Οι όρνιθές του όμως με την δυσοσμία τους εδώ και καιρό ενοχλούν τον γείτονά του Ηρακλή, που προσπαθεί με τα φτωχά μέσα που διαθέτει να τον υποχρεώσει να τις απομακρύνει από τη γειτονιά.Αφού έχει εξαντλήσει κάθε όριο μέσα από τον διάλογο, ο Ηρακλής αναγκάζεται να προχωρήσει σε καταγγελία. Όμως ο πονηρός και πεισματάρης Αριστοφάνης έχει στο μεταξύ καταφέρει να δωροδοκήσει υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του Αστυνομικού Σώματος με τις πιο καλοταϊσμένες όρνιθές του, κερδίζοντας έτσι την ανοχή τους! Στις διαφορές και τους καυγάδες τους εμπλέκονται και οι οικογένειές τους, μέχρι που τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο γιος του «φημισμένου και γραμματισμένου Αριστοφάνη… με το νάμι» έρχεται πολύ κοντά με την κόρη του φτωχού, αγράμματου και «χωριάτη» γείτονα του..

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μαρίνος Ξενοφώντος

ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ:Σόσε Εσκιτζιάν
ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ:Βασίλης Πετεινάρης
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:Μαρίνος Ξενοφώντος

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:Παντελής Κλείτου,Γιάννα Λευκάτη,Χριστόφορος Χριστοφόρου,Νικόλας Πέτρου,Μαρία Πέτρου,Ντόρα Μακρυγιάννη,Γιώργος Σοφοκλέους και σε έκτακτη σύμπραξη η Ιωάννα Σιαφκάλη. Συμμετέχει:Χριστάκης Αναστασίου.
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ:ΘΟΚ

Παρακολουθήστε από σπίτι την κωμωδία
ΌΡΝΙΘΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΩΦΑΝΗ
ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΜΩΝΑ

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*