Χιούμορ – Cyreality

 

Η Ιταλία εδώ και μέρες βρίσκεται σε αυστηρή καραντίνα για να μειωθούν τα κρούσματα του κορωνοϊού που έχει πλήξει τη χώρα όσο καμιά άλλη στην Ευρώπη.

Οι Ιταλοί, όπως είδαμε σε videos που έγιναν viral στα social media, βρήκαν ένα τρόπο ώστε να δώσουν στη μάχη τους ενάντια στην πανδημία, τραγουδώντας στα μπαλκόνια τους!

Τι θα γινόταν άραγε αν κι εμείς οι Κύπριοι βγαίναμε έξω στα μπαλκόνια αυτές τις μέρες που είμαστε σε καραντίνα;

Δες 5 καταστάσεις που θα βλέπαμε αν οι Κυπραίοι εφκένναν στα μπαλκόνια τους:

1Θα αρκέφκαν τις τραουθκιές τζιαι τα τσιαττιστά!

Οι Ιταλοί ξεκίνησαν από τον εθνικό ύμνο και συνέχισαν με άλλα ιταλικά τραγούδια, όπως το επαναστατικό “Bella Ciao”, θέλοντας να τονώσουν το ηθικό τους.

Οι Κύπριοι, όμως, τι θα τραγουδούσαν; Στα σίγουρα σουξεδάκια θα ήταν οπωσδήποτε το «εσσιέβερεβε», τα «ριάλλια ριάλλα τζιαι πούντα;»!

Σίγουρα θα εφκένναν τζιαι οι γνωστοί τσιαττιστάες, οι οποίοι θα εκάμναν τζιαι διαγωνισμούς για το ποιος εν να φκάλει το καλλύτερο τσιαττιστό!

2Θα αφτένναν τα κάρβουνα!

lalista.gr

Σίγουρα το φαϊ δε θα μπορούσε να λείπει από το «πάρτυ» του Κυπραίου στο μπαλκόνι! Το μενού θα περιλάμβανε από σούβλα – σουβλάκια και παϊδάκια μέχρι και τα πιο παραδοσιακά κυπριακά φαγητά, όπως κουπέπια και μακαρόνια του φούρνου!

Και επειδή ο μεζές θέλει τζιαι το «τσίλλημαν» του, ο κάθε ψήστης στο μπαλκόνι του θα έχει το δικό του ποτό, όπως ζιβανία ή πιτσιλλίσιμο κρασούι.

3Θα εφωνάζαν συνθήματα!

internewscast.com/

«ΈΞΩ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!» θα ήταν ένα από τα συνθήματα τους. Αν επροηγείτουν τζιαι το φαγοπότι ειδικά τζιαι «έπιαννεν» τους λίγο το ποτό, τότε σίουρα θα ακούαμε ως τζιαι συνθήματα της μάππας ή ακόμα τζιαι των κομμάτων!

4«Άτεεε γιε μου εξάρες!»

gazzetta.gr

Το ττάβλι φυσικά και είναι ένα βασικό «εργαλείο» για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου εν καιρώ καραντίνας! Φυσικά πρέπει να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία μας από τον κορωνοϊό…

Άρα θα έβλεπες 2 Κυπραίους πάνω στο μπαλκόνι με ένα τραπεζούι, ένα ττάβλι τζιαι δίπλα το αντισηπτικό, με το οποίο θα απολύμαναν συνέχεια τις «πέτρες».

5Selfie με τον «γείτο» τζιαι το ρολό!

aljazeera.com/Gustavo Graf/Reuters

Μετά από τις 2 μπριζόλες, 4 σμίλες σουβλάκια τζιαι 7 σιεφταλλιές, καταλαβαίνεις τι θα ακολουθούσε… Μια βόλτα ως την τουαλέττα φυσικά!

Αν η “mummy” δεν επρονόησε για να αγοράσει 10 κούτες με ρολά πριν την καραντίνα, τότε ίσως να εχρειάζετουν να φκεις ξανά στο μπαλκόνι τζιαι να ζητήσεις κανένα που τον γείτονα.

Θα εφκάλλατε τζιαι την selfie σας, βάζοντας ως caption το γνωστό «έσσιεις γείτο, έσσιεις θεό» και τα hashtags #μένουμεσπίτι, #stayhome, #staysafe!

Τι άλλο πιστεύεις θα γινόταν; Γράψε στα σχόλια τη δική σου χιουμοριστική ιδέα!

Πηγή studentlife.com.cy
facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*