Πανηγύρι Χαράς για τα παιδιά με καρκίνο

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» διοργανώνει το ετήσιο Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στις 5:30 το απόγευμα, στο Πάρκο Αγίου Δημητρίου, δίπλα από το Μακάρειο Νοσοκομείο στην Ακρόπολη, το οποίο παραχωρήθηκε από το Δημαρχείο Στροβόλου.

Ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει ότι στόχοι της ετήσιας αυτής φιλανθρωπικής εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου και η οικονομική ενίσχυση των οικογενειών τους.

Παιδιά του Συνδέσμου θα μιλήσουν για τις εμπειρίες τους με την ασθένεια του καρκίνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς θα αρχίσει με ένα τρίωρο αθλητικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει και επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής, καράτε, ταε-κοβ-ντο, τζούντο και άλλων αθλημάτων, από το πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους του ΚΟΑ.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν με διάφορα παιγνίδια και να λάβουν μέρος σε αγωνίσματα τύπου «Survivor”.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα φαγητά και να αγοράσουν προϊόντα που έχουν προσφερθεί δωρεάν από εταιρείες, εργοστάσια, καταστήματα και άτομα. Στο Πανηγύρι θα πωλούνται, μεταξύ άλλων, σπιτίσια κέικ και γλυκά που ετοιμάζουν και προσφέρουν στο Σύνδεσμο κυρίες από διάφορα μέρη της Κύπρου.

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδήλωσηςekdilosis savvato27May2017

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*