Παραδοσιακή ταβέρνα – Ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου

ΕΠΙΛΕΓΟΥ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ

 

Η Ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου, βρίσκεται 35’ από την Λευκωσία και 45’ από την Λεμεσό, δίπλα ακριβώς από το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Ασίνου, με την φύση να έχει χαρίσει απλόχερα μοναδικές ομορφιές στο όλο τοπίο. Κρυμμένη κυριολεκτικά στην φύση, με τα δέντρα να την αγκαλιάζουν, η Ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου σερβίρει καθημερινά τα μεσημέρια, ένα κράμα ποιοτικών παραδοσιακών γεύσεων συνδυάζοντάς τις με μοντέρνας έμπνευσης πιάτα, ώστε να σε συμπληρώσει γευστικά.

Εδώ θα απολαύσεις παραδοσιακές σούβλες, κλέφτικο,  τταβά, μακαρόνια του φούρνου, κουπέπια, σπιτίσια χωριάτικα λουκάνικα και άλλα παραδοσιακά, σε a la carte επιλογή ή συνδυάζοντάς τα στον μεζέ που στοιχίζει μόλις €18.00, με πιο μοντέρνες γεύσεις που θα βρεις αποκλειστικά εδώ, όπως λούντζα με ανανά και τυρί στον φούρνο, φέτα τηγανιτή με το μέλι, λάχανα γεμιστά με χαλούμι και μελιτζάνες με διάφορα τυρια.

Η ζεστασιά από το αναμμένο τζάκι θα ζεστάνει τα κρύα Κυριακάτικα μεσημέρια σου τον χειμώνα και η δροσερή βεράντα που είναι περιτριγυρισμένη κυριολεκτικά από τα δέντρα και την φύση θα σε δροσίσει τα καλοκαιρινά ζεστά μεσημέρια.

Αν οργανώνεις κάποιο προσωπικό ή εταιρικό γεγονόςΟ να αναθέσεις με τα μάτια κλειστά Στην Ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου την διεξαγωγή του, και να απολαύσεις όχι μόνο την υπέροχη διαδρομή αλλά και τις σπιτικές παραδοσιακές γεύσεις που έχει να χαρίσει σε εσένα και τους καλεσμένους σου.

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*