Πινάκιο Γεύσεων Ταβέρνα στην Λεμεσσό

 

Πινάκιο Γεύσεων Ταβέρνα στην Λεμεσσό

Στη καρδιά του Αγίου Αθανασίου στη πλακόστρωτη πλατεία του χωριού, η κυπριακή παράδοση ανταμώνει με την τέχνη της γαστρονομίας. Τα γνήσια υλικά από τη κυπριακή φύση που δια μέσω των αιώνων έχουν υιοθετηθεί στη μαγειρική, αναβιώνουν στη κουζίνα μας, με σύγχρονες τεχνικές και τεχνοτροπίες. Το χθες σερβίρετε στο σήμερα.
Το «Πινάκιο Γεύσεων» δημιουργήθηκε από την αγάπη, το πάθος και την απόλυτη αφοσίωση στη μαγειρική φιλοσοφία. Αγνά Κυπριακά υλικά, όλων των εποχών, μεταμορφώνονται σε αξέχαστες γεύσεις και γαστρονομικές εμπειρίες.
Το «Πινάκιο Γεύσεων» βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Αγίου Αθανασίου, μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο. Το μενού μας βασίζεται στη Κυπριακή Κουζίνα με εκλεκτούς μεζέδες και θα αλλάζει συχνά, αναλόγως εποχής και της έμπνευσης και της δημιουργικότητας του Σεφ Χριστόδουλου Αβραάμ.
ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ
Το γαστρονομικό μας ταξίδι, συνοδεύεται από Κυπριακά και Ελληνικά αποστάγματα. Στο Πινάκιο Γεύσεων παντρεύουμε την Κυπριακή Κουζίνα με αποστάγματα από Κύπρο και Ελλάδα.
Για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση σας ενημερώνουμε ότι η κουζίνα του εστιατορίου μας είναι ανοιχτή από τις 19:30 μέχρι τις 22:30.
Για κρατήσεις  Τηλέφωνο 25 747480
facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*