Δείτε τι μπορείτε να φάτε με 30 ευρώ σε όλο τον κόσμο

Στην  Ελβετία αν και είναι από τις ακριβότερες χώρες, σε ένα φθηνό εστιατόριο με τοπική κουζίνα μπορείτε να φάτε μια μπριζόλα κι να πιείτε έναν καφέ.
Η Ιαπωνία είχει πολύ ελκυστική κουζίνα και τα περισσότερα εστιατόρια έχουν τουλάχιστον ένα αστέρι Μισελέν. Τα θαλασσινά της είναι από τα πιο φημισμένα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία  και να φάτε με την ψυχή σας.
Δικαίως η Ιταλική κουζίνα έχει την φήμη της καλύτερης κουζίνας αλλά δεν είναι πολύ εύκολο να βρείτε φθηνό εστιατόριο στην Ιταλία ιδίως αν δεν είστε γνώστης της χώρας. Οι πιτσαρίες και οι τρατορίες με τα καρό τραπεζομάντιλα είναι η πρώτη επιλογή για γκουρμέ φαγητό. Εκτός από φανταστικά φαγητά, μπορείτε να δοκιμάσετε και εξαιρετικό κρασί.
Η κουζίνα του Καναδά έχει πολλές επιρροές από τους μετανάστες, γι αυτό μπορείτε να βρείτε ποικιλία φαγητού αλλά υπάρχουν μεγάλες διαφορε΄ς στις τιμές από πόλη σε πόλη.

Η Γαλλική κουζίνα ως γνωστό είναι από τις πιο φημισμένες. Εδώ τρώτε σαν άρχοντες αλλά οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το επίπεδο και την θέση του εστιατορίου.  Μπορείτε να φάτε οικονομικά και καλά σε μικρά μαγαζιά μακριά από το κέντρο της πόλης.
Με 30 ευρώ στην Ισπανία απολαμβάνετε ένα πλήρες δείπνο με τα όλα του καθώς υπάρχουν πολλά και φθηνά εστιατόρια. Αξίζει να δοκιμάσετε παραδοσιακά φαγητά και τοπικό κρασί.
Η Τζαμαϊκανή κουζίνα δεν είναι μόνο εξωτική, αλλά έχει και μεγάλη ποικιλία. Θα βρείτε τα πάντα από θαλασσινά μέχρι εξωτικά φρούτα που δημιουργούν απίστευτα πιάτα και μάλιστα οικονομικά.

Με 30 ευρώ μπορείτε να απολαύσετε ένα πλήρες γεύμα στα περισσότερα εστιατόρια τηςΑυστραλίας. Σε πολλά εστιατόρια τα οποία δεν έχουν άδεια για να σερβίρουν αλκοόλ, μπορείτε  να φέρετε το δικό σας ποτό μαζί. Αυτά τα μαγαζιά μάλιστα είναι τα πιο οικονομικά.

Για την Ελλάδα  δεν χρειάζεται να πούμε πολλά.  Μοναδική κουζίνα αλλά οι τιμές εξαρτώνται από το μέρος, το μαγαζί και τον ..ιδιοκτήτη.  Πιο φθηνά εστιατόρια υπάρχουν βέβαια σε μη τουριστικές περιοχές.  Και φυσικά άφθονα σουβλατζίδικα…
Εδώ με 30 ευρώ τρώτε τα πάντα. Και φθηνά και νόστιμα. Οι τιμές των εστιατορίων στο Μεξικόείναι πολύ φθηνές σε σύγκριση με τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Με 30 ευρώ μπορείτε να δοκιμάσετε όλες τις σπεσιαλιτέ.

Ακόμα και στα πιο ακριβά εστιατόρια  της Ινδίας θα φάτε φθηνά. Με 30 ευρώ μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα πολλών ατόμων.
Πολύ οικονομικά θα φάτε και στα Σκόπια καθώς τα εστιατόρια είναι  από τα πιο φθηνά στην Ευρώπη. Με 30 ευρώ μπορείτε να απολαύσετε ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα.
ΠΗΓΗ enallaktikos.gr

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*