12 διαφορές γυναικών-ανδρών με χιούμορ – χιούμορ

12 διαφορές γυναικών-ανδρών με… χιούμορ -Πόσο διαφορετικά σκέφτονται και λειτουργούν [εικόνες]

12 διαφορές γυναικών-ανδρών με... χιούμορ -Πόσο διαφορετικά σκέφτονται και λειτουργούν [εικόνες]

Γυναίκες και άνδρες παρόμοιοι αλλά τόσο διαφορετικοί. Δεν είναι λίγοι που υποστηρίζουν πως τα αρσενικά είναι απλές υπάρξεις, ενώ τα θηλυκά πιο σύνθετες και άλλοι πως είναι θέμα χαρακτήρα ανεξαρτήτως φύλου.

Οταν ενας άνδρας βλέπει μπλε, λέει μπλε. Οταν η γυναίκα βλέπει μπλε, λέει μπλε ρουά, τιρκουάζ ή το μπλε της θάλασσας κτλ.. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και όταν κοιτούν τον εαυτό τους στον καθρέπτη. Οι γυναίκες όσο αδύνατες και να είναι, νομίζουν πως το είδωλό τους είναι χοντρό και άσχημο. Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες βλέπουν την κοιλίτσα τους σαν γραμμωμένη «σανίδα».

Εικονογραφήσεις αποτυπώνουν αλήθειες αλλά και υπερβολές, παρουσιάζοντας γυναίκες και άνδρες σε διάφορες καταστάσεις. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό, ειδικά όταν οι εικόνες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Πώς βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη

Προετοιμασία για τη δουλειά 

Ντουλάπα: Των γυναικών γεμάτη αλλά το μόνιμο παράπονο είναι «δεν έχω τι να φορέσω». Των ανδρών άδεια αλλά η σκέψη είναι «με αυτό θα περάσω μια εβδομάδα». 

Μετά το χωρισμό: Οι άντρες την πρώτη ημέρα γελάνε, την πρώτη εβδομάδα πίνουν, στον ένα μήνα κλαίνε. Οι γυναίκες την πρώτη ημέρα κλαίνε, την πρώτη εβδομάδα το ρίχνουν στο φαγητό, στον ένα μήνα το έχουν ξεπεράσει. 

Κομμωτήριο: Οι άνδρες πηγαίνουν στο κομμωτήριο και βγαίνουν άλλοι άνθρωποι. Πληρώνουν 50 δολάρια. Οι γυναίκες μπαίνουν ίδιες,  βγαίνουν ίδιες και πληρώνουν 500 δολάρια. 

Κρεβάτι: Η πλευρά ΤΗΣ με άσπρο, η πλευρά του με μωβ. 

Τι συμβαίνει αν δεν έχεις τσεκάρει το λογαριασμό σου στο Facebook για μια εβδομάδα: Ενας άνδρας θα βρει μια ενημέρωση. ΜΙ αγυναίκα, 86 αιτήματα φιλίας, 93 μηνύματα, 8 ενημερώσεις. 

Επιλογή σαμπουάν: Οι γυναίκες λαμβάνουν υπόψη τα εξής: Αποτελεσματικότητα, μάρκα, άρωμα, επίδραση στα μαλλιά, συστατικά, χρώμα μπουκαλιού, ποιότητα, ντιζάιν, συμβουλή φίλης, τσεκάρισμα στο Ιντερνετ, τιμή, δημοφιλία. Οι άνδρες… «Πιστεύω χωρίς να είμαι και σίγουρος ότι έγραφε σαμπουάν πάνω στο μπουκάλι». 

Κοιτώντας μια γυναίκα που περνάει: Μια άλλη γυναίκα απομονώνει το παλτό της, ένας άνδρας την σκέφτεται γυμνή. 

Φτιάχνοντας τη βαλίτσα: Μια γυναίκα: Ξεκινά να την ετοιμάζει ένα μήνα πριν. Γράφει εκατοντάδες λίστες. Ετοιμάζει τις βαλίτσες των παιδιών, επίσης, Κατηγοριοποιεί τα πράγματα ανά μέγεθος, τύπο, χρώμα και σχέδιο. Ξυπνά τις νύχτες από το φόβο της ότι κάτι σημαντικό θα ξεχάσει. Πρωσπαθεί να χωρέσει στην βαλίτσα τα πάντα. Ξαφνικά θυμάται πράγματα που έχει ξεχάσει. Μαζεύει τα πράγματα των παιδιών σχεδιάζοντας τι ακριβώς δραστηριότητες θα κάνουν στο ταξίδι. Ενας άνδρας: Ξεκινά να μαζεύει τα πράγματά του πέντε λεπτά πριν φύγει για το αεροδρόμιο. 

Το γραφείο και η επιφάνεια  εργασίας του υπολογιστή: Χάος στο γραφείο αλλά τάξη στην επιφάνεια εργασίας για τους άνδρες. Απόλυτη τάξη στο γραφείο, πανζουρλισμός στην επιφάνεια εργασίας. 

Τουαλέτα: Οι γυναίκες περιμένουν στη σειρά, οι άνδρες ποτέ…

Πηγή www.iefimerida.gr

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*