Τρελό Γέλιο! Το γράμμα μιας κόρης στον πατέρα της λίγο πριν δει τον σχολικό έλεγχό της

Ένα από τα μεγαλύτερα άγχη στη ζωή μας! Η στιγμή που οι γονείς μας θα πάρουν από το σχολείο τον έλεγχο με τις βαθμολογίες μας ανά μάθημα!

Όχι όμως στην περίπτωση της μικρής παρακάτω που σκαρφίστηκε έναν τέλειο τρόπο να “πάρει” ο πατέρας της τις χαμηλές..υποπτευόμαστε βαθμολογίες της λίγο πιο χαλαρά…

“Ένας πατέρας μπαίνει στο δωμάτιο της έφηβης κόρης του και βρίσκει ένα γράμμα επάνω στο κρεβάτι.

Αρχίζει να σκέφτεται τα χειρότερα και με τρεμάμενα χέρια ανοίγει το γράμμα και αρχίζει να διαβάζει:

“Aγαπητέ μου μπαμπά, λυπάμαι πολύ που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σου πω ότι έφυγα με το καινούργιο μου αγόρι. 

Βρήκα επιτέλους τη μεγάλη και αληθινή αγάπη. Αχ, να έβλεπες πόσο όμορφος είναι με όλα του τα τατουάζ και τα piercing και πόσο αγέρωχος δείχνει επάνω στη μηχανή του.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Είμαι και έγκυος! Ο Αμπντουλ λέει ότι θα είμαστε μια χαρά στο τροχόσπιτό του καταμεσής στο δάσος και θέλει να κάνουμε πολλά παιδιά.

Αυτο βέβαια είναι και το όνειρό μου. Ανακάλυψα επίσης ότι η μαριχουάνα δεν κάνει κανένα κακό. Για αυτό, αποφασίσαμε με τον Αμπντούλ να την καλλιεργούμε για εμάς και τους φίλους μας.

Εν τω μεταξύ, ελπίζω η επιστήμη να βρει σύντομα τη θεραπεία για το AIDS και να μπορέσει ο Αμπντούλ να γίνει καλά. Το αξίζει!

Μπαμπάκα μου δεν θέλω να ανησυχείς για μένα. Είμαι πια δεκαπέντε ετών και ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου.

Κι έπειτα, ο Αμπντούλ είναι τόσο δυνατός και και σοφός με την πείρα των 44 χρόνων του. Με καθοδηγεί, με συμβουλεύει και στηρίζει τις επιλογές μου, όπως την απόφαση μου να ασπαστώ τον ισλαμισμό.

Ελπίζω να έρθω να σε βρω  σύντομα, έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις τα εγγονάκια σου. 

Το λατρεμένο σου κοριτσάκι.

Υ.Γ. Πλάκα σου κάνω μπαμπά, είμαι στους γείτονες. Απλώς ήθελα να σου πω ότι στη ζωή υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από τον σχολικό έλεγχο που θα βρεις στο κομοδίνο. Σ’ αγαπώ”.

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*